Uutisia Seuralta

23.04.2018 14:41
 

Turun Seudun Astrologinen Seura ry piti vuosikokouksen sunnuntaina 22.4.18 klo 12 ja kävi läpi sääntöjen mukaiset asiat sekä päätti muutamasta uudistuksesta.

1) Luentojen hinnat ovat 20€ jäsen ja 25€ ei-jäsen

    Workshopien hinnat ovat 45€ jäsen ja 50€ ei-jäsen.

   Täten kentältä tulleita toiveita on kuultu ja huomioitu.

2) Jäsenmaksun suuruus on 20€ myös uusille jäsenille. Tämä sama jäsenmaksu kaikille on käytäntö muissakin yhdistyksissä..

3) Toiminta tulee siirtymään toiseen osoitteeseen alkavalle syyskaudelle, josta ilmoitetaan asian varmistuttua. Odotettavissa siis uusia tuulia ja Avoimien ovien tervetulojuhlat, seuraa siis sivustoa!

4) Kentältä jäsenistöltä otetaan edelleen vastaan toiveita, myös risuja sekä ruusuja. Vaikuta yhdistyksen tulevaan suuntaan ja ilmaise hallitukselle mielipiteesi. Seuran s-posti tuttu: turkuastro@gmail.com

Uuden hallituksen kokoonpanon näet kohdasta "Hallitus"

Tervetuloa mukaan luennoille, workshoppeihin ja kursseille! Seuraa sivustolta tulevia ilmoituksia ja sähköpostiasi - puheenjohtaja laittaa aika ajoin tärkeää infoa.

Muistutamme, että Seuran kirjastossa on paljon hyvää luettavaa, jota jäsenet voivat lainata, lisäksi löytyy Astro Logos lehtiä ja Ultra-lehtiä lainattavaksi.

Meillä on myös runsaasti monisteita, joita voi ostaa aihekohtaisesti tuomaan lisää opiskeluintoa astrologian pariin.

Kesäkaudella kirjasto ja muu lainaus sekä monisteet, ota yhteys sihteeriin, Anne p. 045-1379 317.

Pienryhmät jatkavat jälleen kesäkauden jälkeen toimintaa uudessa osoitteessa. Mukaan mahtuu molempiin ryhmiin, niin Helenan "Transiittiryhmä" kuin Risto Vartiaisen "Traditionaalinen astrologia". Hinta 15€ per kerta molempiin.