Kovien kulmien kurssi

21.10.2018 20:54

Yksi paikka vapaana sairastumisen vuoksi!!

 

KOVIEN KULMIEN KURSSI TURUSSA 8.-9.12.2018 

Ohjaajana: Marja-Liisa Niemi-Mattila                                                  

Paikka lauantaina 8.12 Brahenkatu 18bA as19           

Hoitohuone Anne Nevantausta           klo 14-19

Sunnuntaina 9.12. Tuurintupa, Tuureporinkatu 14b katutaso, ovessa Seuran Logo                  klo 10:30- 16:30

Järjestäjänä: Turun Seudun Astrologinen Seura ry

 

Taivaankappaleiden keskinäiset kulmat on kautta aikojen jaettu koviin ja pehmeisiin, dynaamisiin ja passiivisiin, hyviin ja huonoihin, suotuisiin ja epäsuotuisiin.                        Psykologisessa ja humanistisessa astrologiassa tätä jakoa ei ole. Ns. harmonia-astrologiassa aspektien jaottelu menee ihan uusiksi. Onko huonoja tai pahoja aspekteja sitten enää lainkaan?          Joka tapauksessa osa aspekteista on haastavampia, rankempia tai kasvattavampia ja ainakin työläämpiä kuin toiset.

Voiko haastavia energioita muuntaa ja kanavoida, jopa hyödyntää turhautumisien, esteiden, vaikeuksien, elämän kolhujen ym. sijaan. Miten oikeasti selvitä ”kauheista” transiiteista ja koettelemuksista?

Entä voiko kartan tekijöitä ja mahdollisia ongelmia ”ulkoistaa”… Onko ikivanha fraasi ”viisas hallitsee tähtensä” totta? Voivatko (negatiiviset) ennakko-odotukset ja käsitykset ”vaikeista”, haastavista aspekteista vaikuttaa suggestioina ja astrotulkinnoissa? Kurssilla tutkiskelemme, miten kovia aspekteja voi ilmentää rakentavasti.                                                Tutkailemme kovia aspekteja myös karma-astrologian valossa.

Kurssilla keskitytään neliöihin, puolineliöihin ja puolitoistaneliöihin. Jonkin verran paneudumme oppositioihin ja inkonjunktioihin eli 150°:n kvinkunks-aspekteihin. Käsittelemme myös aspektimuodostelmia ja keskipisteitä (KP) ja ns. dissosioituneita aspekteja.

 

Viikonloppuna avataan kovia aspekteja ns. harmonioina ja katsotaan kullekin, miten ja millaisiksi kovat aspektit muuntuvat harmoniakartoilla. Karttoja varten tarvitaan kunkin osallistujien syntymätiedot etukäteen.

Kurssi on tarkoitettu astrologian harrastajille, joilla on perustiedot astrologiasta ja tuntevat omaa karttaansa. Ennakkotietoutta ns. harmonioista tai keskipisteistä ei tarvitse olla.

 Ilmoittautuminen ja tiedustelut turkuastro@gmail.com

Kurssin hinta 100€ jäsen. Ei jäsen 110€                                                              

  IBAN: FI51 4309 0010 0431 80                                                                                   

Maksetaan yhdistyksen tilille ennen kurssia.

Kurssi edellyttää ennakkoilmoittautumisen 4.12.18 mennessä,

mukaan mahtuu 15 henkilöä.

 

Kurssilla on kahvi ja tee tarjoilu, omat eväät mukaan ja kahvi- maito :)

tv. Turun Seura/ Helena pj.