Astropäivät 2020 heinäkuussa

11.06.2020 17:24

        ASTROPÄIVÄT 17.- 19.7.2020 pe klo 18:30 – su klo 16:30

        KREIVILÄN KESÄKODISSA, FORSSAN MATKUSSA,

                     ”KÄRSIMYKSEN MYSTEERI ASTROLOGIAN VALOSSA”

        LUENNOITSIJAT: MARJA-LIISA NIEMI-MATTILA ANNE SUNDELL JUKKA VIERTOMANNER

                                                                

 

LUENTOJEN AIHEITA alustavasti: AS: Kartan 12. huone ja sen planeetat: heikkoudesta vahvuuteen. Saturnuksen ja Marsin karmallinen suhde. JV: Erilasia astrologisia tekijöitä kärsimysteeman tulkinnassa. M-L: Neptunus luopumisen, surun ja kaipuun planeettana. Kovien aspektien, koettelemusten ja kokemusten kautta mielenrauhaan. Saturnus, Ceres, Pluto: kärsimyksen kova koulu. Khiron ja ihmisenä olemisen kipu. Maa-planeetan merkitys esoteerisessa sekä humanistisessa ja psykologisessa astrologiassa. Osallistuminen koko kurssille, ei erillisille luennoille. Edellytyksenä on vähintään astrologian perusteiden tunteminen. Varsinainen ohjelma ja aikataulut paikan päällä. Henkilökohtaisia konsultaatioita, miel. varaus etukäteen. Viikonloppuna paikalla TAMPEREEN ASTROLOGINEN SEURA ry. : monisteita ja karttoja. Vallitseva KORONATILANNE huomioidaan: Viikonloppukurssin osallistujamäärä on pienempi kuin aiemmilla Kreivilän astrokursseilla! Luennoilla reilut turvavälit! Desinfiointia ja erityistä hygieniaa noudatetaan. Aterioinnissa väljyyttä. Enemmän taukoaikoja. Erilliset saunavuorot jne. Koronaohjeet ja käytännöt ovat sitovia. Mikäli epidemiatilanne pahenee kesä-heinäkuussa,kurssi peruutetaan.

 

JATKOPÄIVÄT 19.-21.7. su-illasta tiistaihin kello 16. Pienryhmä 8-12 osallistujalle, ohjaajana M-L NiemiMattila. Syvennetään viikonlopun teemoja. Jatkopäivät ovat luentosalissa kuten vkl luennot. TÄYSIHOITO koko vkl 120€ -140€ riippuen huoneesta: kasvisruoka (aamiainen, lounas, päivällinen) maksetaan paikan päällä käteisellä. ”Iltapuffetti” ei sisälly hintaan. Omat liinavaatteet mukaan tai talon puolesta 10€. 1HH rajoitetusti, 20€ vrk lisähinta. Huoneet varausjärjestyksessä. MAHDOLLISUUS pihapiirissä telttailuun (10€ vrk. ilm. aterioita) tai matkailuautoiluun (15€ vrk. ilm. aterioita), ateriat vrk. 48€. Ilmoita ruokaaineallergioista 30.6. mennessä, lisähinta 10€/vrk. Kreivilässä ei alkoholia. Ilmoittaudu etukäteen myös, jos et yövy Kreivilässä, mutta osallistut kurssille / aterioit. Rantasauna, uima-asu mukaan! TIEDUSTELUT kurssista, majoitustilanteesta, käytännön järjestelyistä ym. sekä ILMOITTAUTUMISET M-L Niemi-Mattila niemi.mattila.ml@gmail.com tai tekstiviestitse +358 400409393 30.6. mennessä. Tiedustelut huoneista, ajo-ohjeista, mahd. kimppakyydeistä ym. Raisa Laine puh. 050-5620874. KREIVILÄN KESÄKOTI: Os. Kreiviläntie 219, 31110 Matku Forssa, puh. 050 310 4565 heinäkuussa. Tiedustelut myös helena.lindgren-perez@hotmail.com KURSSIN HINTA 100 € maksetaan tilille ASTROKONSULTOINTI FI52 8000 1802 048950 30.6. mennessä. Kirjoita tilisiirron viestiosaan meiliosoitteesi (korvaa @ kirjaimilla at) ja lisäksi huonetoverin nimi, jos tulet kaverisi kanssa. Huom. 1.7. alkaen osallistumismaksu on 110 €. 8.7. jälkeen kurssimaksua ei palauteta.

  JATKOPÄIVIEN kurssimaksu 90 € maksetaan paikan päällä tai jälkikäteen tilille. Jos osallistut sekä viikonloppuun että jatkoille, kurssimaksu on yhteensä 190€. Sekä viikonlopulle että jatkopäiville on rajoitettu osallistujamäärä, joten varaa paikkasi ajoissa! TERVETULOA Kreivilän inspiroivaan miljööseen - luonnon helmaan - tutkiskelemaan elämän syvällisiä kysymyksiä humanistisen, psykologisen, henkisen ja karma-astrologian valossa muiden alan harrastajien kanssa - fyysisesti hieman etäämpänä, henkisesti lähellä! Tv. Marja-Liisa