Astrologian alkeet syksyllä 2016

23.09.2016 09:53

Perjantainen tervehdys!

Helena Katajisto, Turku Astron puheenjohtaja, vetää Astrologian alkeet kurssia kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 11–14.

30.10.2016 aiheena Neptunus ja 27.11.2016 Pluto. Kevään 2017 puolella vielä Elementit ja Laadut sekä Khiron (päivämäärät kevään osalta vielä auki - seuraa ilmoitteluamme). Jos haluat mukaan kertaamaan kyseisiä teemoja, olet tervetullut!

Hinta: jäsen 10€/krt, ei-jäsen 12€.

Tämä ryhmä on edennyt jo pitkälle, mutta jos olet itse tai tiedät ystäväsi joka olisi kiinnostunut astrologian alkeiden oppimisesta, voi Helena aloittaa uuden ryhmän keväällä / vuoden 2017 aikana. Ole tällöin / pyydä ystävääsi olemaan yhteydessä meihin esim. laittamalla sähköpostia turkuastro@gmail.com.

Astrologia ei ole niin vaikeaa, kun ehkä sivusta katsottuna saattaa tuntua. Katsantokantoja on monia, jotka tuovat omat haasteensa, mutta silti pohjalla on hyvin systemaattinen rakenne. Itselleni astrologia on ollut ja tulee varmasti aina olemaan suunnaton innostuksen lähde. Itsetuntemukseni on lisääntynyt valtavasti ja tätä kautta myös lempeys niin ajan haasteita kuin omia kasvunpaikkoja kohtaan. Jos olet pohtinut astrologian opiskelua, nyt voisi olla hyvä aika aloittaa! :) :)

t. Turku Astro / Sanna-Liisa